Započni novu temuOdgovori Stranica: 2/2.   [ 20 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Amadeus Jeans
PostPostano: sub ožu 06, 2010 20:43 
Početnik foruma

ja radim u amadeusu i prijavljena sam na 2500 a na ruke dobijem ostatak...obicna sam prodavacica i dobivam oko 5000-5500,prekovremeni su placeni...svi ti idu u susret...dobivas robu od njih na poklon...iskreno nikad nisam bila na boljem radnom mjestu....amadeus placa i otezane uvjete rada i blagdane i nedjelje i praznike i to jako dobro....tko se ne prijavi za amadeus zbog glupih glasina i lijenih ljudi koji bi htjeli biti prodavači i stajati za pultom i rijesavat krizaljku su glupi....firma je predobra...a u danasnje vrijeme kad prodavacica nije placena vise od 3000 kuna nigdje....mislim da je 5000kn zgoditak....pozdrav :sampion:

Vrh

PostPostano: sub ožu 06, 2010 23:18 
Početnik foruma

ja sam također cula od susjede da je jakoooo zadovoljna sa poslom u amadeusu :aplauz:

Vrh

PostPostano: sri ožu 10, 2010 22:19 
Napredni član foruma

crnka396 je napisao/la:
ja radim u amadeusu i prijavljena sam na 2500 a na ruke dobijem ostatak...obicna sam prodavacica i dobivam oko 5000-5500,prekovremeni su placeni...svi ti idu u susret...dobivas robu od njih na poklon...iskreno nikad nisam bila na boljem radnom mjestu....amadeus placa i otezane uvjete rada i blagdane i nedjelje i praznike i to jako dobro....tko se ne prijavi za amadeus zbog glupih glasina i lijenih ljudi koji bi htjeli biti prodavači i stajati za pultom i rijesavat krizaljku su glupi....firma je predobra...a u danasnje vrijeme kad prodavacica nije placena vise od 3000 kuna nigdje....mislim da je 5000kn zgoditak....pozdrav :sampion:

zašto su njihove cure iz uprave tako arogantne,došavši na razgovor imala dojam da su najstojale sve otjerati,maltene da nisu rekle sory možete sve doma ,imamo jednu u vidu,i još nešto zašto onda ne kažu da se ostatak dobije na ruke.

Vrh

PostPostano: pon tra 19, 2010 17:50 
Početnik foruma

koja je plača u amadeusu da li tko zna?

Vrh

PostPostano: sri svi 19, 2010 00:09 
Početnik foruma

Vidim da su iskustva različita, ali budem iznijela svoje. Radila sam u Amadeusu, plaća je bila 2800 kuna, ne sjećam se koliko je išlo na račun a koliko na ruke. Uglavnom, to mi je bilo najčudnije iskustvo i drago mi je što je kratko trajalo.
U prodavaonicama su kamere i prodavačice znaju kad ih otprilike šefovi gledaju, čuče iza pulta, skrivaju se kad otpiju gutljaj vode da to uzvišeni ne bi vidjeli. :unsure: Ludo...
Postoji zabrana izlaska van tog prostora tako da svatko treba ponijeti hranu sa sobom, pa kad ima pauzu od 15-ak minuta otići u nekakvu špajzu-wc i tamo pojesti, popiti, obaviti nuždu.
Naravno, moraš imati na nebi samo njihovu robu na koju imaš popust ali .ebeš ti to kad moraš kupiti nekoliko pari hlača, 10-ak majica i sl., a obavezno je imati nešto iz novije kolekcije.
Ostavljaš plaću tamo gdje radiš! :x
Prekovremeni su neplaćeni, osjećaš se ko niža ljudska vrsta radeći tamo, ali ako si pripadnik sekte savršenih prodavačica dupelizaca onda ćeš imati tu čast da, ako ti se ne svidi netko novi, smisliš neku laž, napraviš spaćku i taj leti van istog trena. Bolesno!!!
Napretkom se smatra kad obična slagačica odjeće napreduje do VAU osobe koja ispunjava račune (obični fakin paragon blok!) i zbog toga ima nekoliko stotina kuna veću plaću što se vidi po nosu koju reže nebeska prostranstva...
Mogla bih danima pričati o tim bolesnim umovima, ali već sam se umorila. Samo znam da cure izbjegavaju tamo raditi jer su se neke dupelizalice tamo udomile, a svaka nova koja dođe isto tako brzo i nestane, uglavnom kroz tjedan-dva, pa i kraće. Mislim da to dovoljno govori.
Zbog njih mi se zgadila i ta odjeća i ne mogu je smisliti, a tako i puno ljudi. Uopće ne žele tamo ući.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 2/2.   [ 20 post(ov)a ]
Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: